Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet Egger Pro Design EPD042 stejar Almington inchis 7,5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

128 lei Lei
Cod produs
EPD042
Out Of stock
Descriere
Parchet Egger Pro Design EPD042 Stejar Almington inchis 7,5 mm, clasa trafic: 33, ideal pentru incalzirea in pardoseala  

Pardoseala Egger Design GreenTec cu aspect clasic de placi de lemn

Stejar Almington inchis este un decor elegant, cu aspect de lemn gri inchis, cu noduri pline de caracter.

Avantaje: Transport gratuit, pentru comenzi mai mari de 800 lei

Poti solicita mostre gratuite sunand la telefon 0760 788 583 sau completand formularul de aici

Robusta si rezistenta la micro-zgarieturi datorita stratului inovativ: clasa de utilizare 33, adecvata pentru utilizarea  comerciala solicitanta, antialunecare in conformitate cu clasificarea R10
Pana la 72 de ore de impermeabilitate datorita structurii speciale a produsului cu suprafata impermeabila, prin placa suport GreenTec, cu grad de umflare redus si sistemul de Montare Clic it!
Fabricata sustenabil cu lemn provenit din exploatari forestiere regionale certificate - 100% fara PVC
Montare flexibila datorita sistemului de Montare Clic it! si substratului integrat pentru amortizarea zgomotului, fabricat din pluta reciclata
Izolare foarte buna a zgomotelor din incapere si de impact si confort imbunatatit la pasire
Garantie 25 de ani pentru utilizarea  in spatiile rezidentiale

Design cu stil si rezistenta ridicata: cu pardoselile EGGER GreenTec Design puteti combina confortul cu functionalitatea locuintei - pentru un design atractiv si o senzatie placuta, naturala, fara vinil. Suprafata rezistenta, impermeabila si rezistenta la pete face fata solicitarilor utilizarii zilnice, in timp ce stratul suport integrat din pluta absoarbe eficient sunetele de impact. Datorita placii suport impermeabile GreenTec, pardoseala EGGER Design poate fi folosita si in bai si spatii comerciale. Aspectul exterior calitativ coincide cu calitatea materialelor din care este fabricata aceasta pardoseala. Datorita aspectului autentic de lemn sau piatra, pardoseala EGGER GreenTec Design este atractia naturala a fiecarei camere. PLINTE SI IZOLATII RECOMANDATE Produsul este potrivit pentru incalzirea in pardoseala. Pentru montaj va recomandam sa folositi plinta la culoare cu codul L420  pe care o gasiti mai jos sau plinta clasica alba oferita de EGGER de 7mm sau 10 mm. De asemenea, puteti opta pentru oricare model de plinta oferita de ORAC DECOR.

Pentru izolatia de sub parchet va recomandam sa folositi foliile EGGER IZOLATIE PARCHET SILENZIO DUO sau IZOLATIE PARCHET SILENZIO EASY 2MM si accesoriile de montaj EGGER.  

Parchet Online, partener premium Egger Parchet Online este partener premium Egger, iar acest lucru inseamna ca tu ai garantia calitatii, acces rapid la colectii exclusiviste Egger si cel mai mic pret din online si offline. Aici gasesti intreaga oferta de parchet laminat Egger. Parchet Online, marca a Visaria - cel mai mare showroom de amenajari interioare premium din Moldova.  Parchet Online este o marca a VISARIA - cel mai mare showroom de amenajari interioare premium din Moldova. Cu o experienta de peste 15 ani, Visaria recomanda o viziune complexa asupra proiectului tau de amenajare.

Gresie, faianta, obiecte sanitare, cele mai noi colectii de tapet, toate pentru un interior armonios si modern. Exact in stilul tau! Intra pe http://www.visaria.ro sau suna la 0232 240 499, mentioneaza ca esti client Parchet Online si hai sa discutam de planurile tale de amenajare.  

Instructiuni montaj parchet EGGER cu sistem Click It
Trimite mesaj
Din Gura in Gura